13 Reasons Why: Sezoni 4

13 Reasons Why: Sezoni 4

Jun. 05, 2020
Your rating: 0
0 0 votes

Klasa e mesme e Liberty High School po përgatitet për diplomim, por para se të thonë lamtumirë, ata do të duhet të mbajnë të varrosur një sekret të rrezikshëm dhe të përballen me zgjedhje zemërthyese që mund të ndikojnë përgjithmonë në të ardhmen e tyre.

Episodes