Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

Tulsa King 1x4

Visitation Place

Në Tulsa, Dwight dhe grupi i tij testojnë një plan të ri, por një grup tjetër i detyron të ndeshen për të mbrojtur territorin e tyre. Tyson dhe babai diskutojnë për të ardhmen e tij. Dwight merr një telefonatë të papritur.

Dec. 04, 2022

Tulsa King season 1