Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

The Walking Dead 11x5

Out of the Ashes

Aaron, Carol, Lydia dhe Jerry shkojnë në rrënojat e Hilltop për të gjetur vegla ndërsa Grupi i Eugene futet në Commonwealth. Maggie dhe Negan ecin nëpër pyll, ndërsa Judith dhe fëmijët përplasen me adoleshentët.

Sep. 19, 2021

The Walking Dead season 11