Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

The Walking Dead 11x3

Hunted

Skuadra e misionit të Maggie ndahet dhe gjuhet nga korrësit; Carol, Rosita, Magna dhe Kelly përpiqen të kapin kuaj për në Aleksandri; Judith, RJ, Hershel dhe Gracie po përballojnë largimin e prindërve të tyre.

Sep. 05, 2021

The Walking Dead season 11