Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

The Walking Dead 11x13

Warlords

U RREGULLUA ZERI! Maggie, Lydia dhe Elijah ndihmojnë një të huaj nga një shoqëri tjetër të quajtur Riverbend. Ata takohen me Aaronin, që i tregon për misionin që ka marrë përsipër bashkë me Gabrielin.

Mar. 20, 2022

The Walking Dead season 11