Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

The Walking Dead 11x12

The Lucky Ones

Aaron dhe Maggie takojnë guvernatoren Pamela Milton teksa ajo udhëton në Aleksandri, Oceanside dhe Hilltop; Ezekieli e gjen veten me fat gjatë një kontrolli rutinë; Eugjeni përpunon historinë e Maksit.

Mar. 13, 2022

The Walking Dead season 11