Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

The Last of Us 1x9

Look for the Light

Anna shtatzënë e vendos besimin e saj te një mikeshë e përjetshme. Më vonë, Joeli dhe Ellie janë afër fundit të udhëtimit të tyre.

Mar. 12, 2023

The Last of Us season 1