Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

The Last of Us 1x5

Endure and Survive

Ellie dhe Joel takohen me Henry dhe Sam, dhe vendosin ta ndihmojnë njeri-tjetrin për tu arratisur sipas planit të Henrit. Edhe pse arrijnë të shpëtojnë nga ushtria e Kathlene, diçka tragjike i pret.

Feb. 12, 2023

The Last of Us season 1