Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

The Last of Us 1x1

When You're Lost in the Darkness

Njëzet vjet pasi një shpërthim myku shkatërron planetin, të mbijetuarit Joel dhe Tess janë ngarkuar me një mision që mund të ndryshojë gjithçka.

Jan. 15, 2023

The Last of Us season 1