Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

Reacher 1x6

Papier

Ndërsa qyteti tronditet nga një tjetër vrasje, Reacher shkon në Nju Jork dhe mëson të vërtetën rreth biznesit të paligjshëm në Margrave. Roscoe përballet me rrezik në pyll.

Feb. 03, 2022

Reacher season 1