Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

Money Heist 4x1

Episode 1

Zemërimi dhe pikëllimi shtojnë tensionet midis grupit.Profesori, teksa vuan për Rakelin , përpiqet të bëjë një arratisje të guximshme dhe të rrezikshme.

May. 09, 2017

Money Heist season 4