Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

Money Heist 3x7

A Quick Vacation

Raqueli dhe Profesori përpiqen të krijojnë planin e duhur për t´u arratisur nga policia. Ndërkohë Rio kthehet pranë bandës, por dyshojnë se i kanë instaluar një çip përgjues. Arturo flet me Monican për atësinë e të birit.

Jul. 19, 2019

Money Heist season 3