Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

Money Heist 3x6

Everything Seemed Insignificant

Policia futet me një skuadër speciale brenda në bankë, por grupi arrin t’i pengojë. Profesori arrin një marrëveshje me Sierrën dhe pjesën tjetër të policisë.

Jul. 19, 2019

Money Heist season 3