Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

Money Heist 3x5

The Red Boxes

Plani i Denver-it jep mundësi që qeveria të mos sulmojë. Një negociatore e re sjell probleme për Professor dhe Raquel. Palermo ka probleme me pjesëtarë të ndryshëm të grupit, përfshirë edhe një përballje me Nairobi-n

Jul. 19, 2019

Money Heist season 3