Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

Money Heist 3x3

48 Meters Underground

Tani që janë brenda Bankës së Spanjës, për grupin e grabitësve nis aventura e shumëfishtë. Atyre do t’u duhet të ndjekin planin paraprak, por edhe të improvizojnë, ndërsa përpiqen të thyejnë kasafortën dhe njëkohësisht, të merren me pengjet e tyre…a

Jul. 19, 2019

Money Heist season 3