Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

Money Heist 1x9

Episode 9

Problemet brenda dhe jashtë Bankës Kombëtare të Valutës, sa vijnë e rriten. Vjedhja më e madhe në histori, nuk lejon për gabime, kur diçka nuk shkon mirë tensioni dhe frika kryesojnë. Sa e madhe është mundësia që gjithçka të shkoj mirë?

Jun. 27, 2017

Money Heist season 1