Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

Money Heist 1x7

Episode 7

Një zhvillim i papritur në hetim dhe një gabim i bërë nga njëri nga hajdutët e përball Profesorin me një rrezik serioz që mund të çoj në zbulimin e identitetit të tij.

Jun. 13, 2017

Money Heist season 1