Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

Money Heist 1x13

Episode 13

Nëna e Raquelës dhe Profesori takohen nën rrethana të mundimshme. Në Fabrikë, pengjet duhet të bëjnë një zgjedhje: duan para, apo duan të jenë të lirë?

Nov. 09, 2017

Money Heist season 1