Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

Hawkeye 1x6

Episode 6 (I FUNDIT)

Partneriteti i Clint dhe Kate vihet në provë pasi ata përballen me pasojat shkatërruese të ekspozimit të komplotit. Ndërsa Clint dhe Yelena ndajnë të njëjtën dhimbje për humbjen e Natashës.

Dec. 22, 2021

Hawkeye season 1