Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

Cursed 1x2

Cursed

E frikësuar dhe e vetme, Nimue vazhdon përpjekjet për të mbijetuar. Kujtimet e saj zbulojnë ngjarjen tronditëse që i ndryshoi rrjedhën e jetës.

Jul. 16, 2020

Cursed season 1